Osebni podatki

Vsi prostovoljno sporočeni osebni podatki preko spletne strani vsgroup.si bodo obdelani in varovani iz strani podjetja Sašo Vilfan s.p. v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

Namen uporabe

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Sašo Vilfan s.p., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih, za vzorčenje, anketiranje in statistično obdelavo podatkov, prilagajanje ponudbe, za raziskave trga, za pošiljanje komercialnih e-poštnih sporočil podjetja Sašo Vilfan s.p., obveščanju uporabnikov o spremembah na spletni strani vsgroup.si in storitvah in izdelkih podjetja Sašo Vilfan s.p., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam brez soglasja uporabnika.

Zbirko osebnih podatkov lahko podjetje Sašo Vilfan s.p., obdeluje do preklica privolitve uporabnika, ki se izvrši z zahtevo uporabnika za odstranitev osebnih podatkov iz kataloga zbirke osebnih podatkov, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani – do odjave naročnika na e-poštnih obvestil in ostali podatki glede na zakonodajo Republike Slovenije, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. Podjetje Sašo Vilfan s.p. vodi en katalog zbirke osebnih podatkov imenovan "stranke". Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko podjetje Sašo Vilfan s.p. glede poslanih komercialnih e-poštnih sporočil beleži podatke o tem, kateri uporabnik je prebral določeno e-poštno sporočilo ter katere spletne povezave v sporočilu je odprl (kliknil).

Vs Group, Sašo Vilfan s.p.